Ring meg
Logo PwCLogo PwCLogo PwC

PwC – et fellesskap med engasjement og samhold

25/3/2021

Med 276 000 ansatte, er det også 276 000 unike historier. Det er mange grunner til at man starter hos PwC, men det er kanskje enda flere grunner til at man blir! Vi tok en prat med Heidi og Henrik om deres tid i konsulenthuset.

– Jeg har veldig gode ledere som ser meg, og som er opptatt av utviklingen min og hva jeg mener. De er opptatt av at jeg er meg selv, at jeg får utvikle min egen lederstil og bidra med noe nytt, forteller Heidi Aarsten, Senior Manager i PwC. 

Det er seks år siden hun hadde sin første dag på jobb i Strategy & and Operations-avdelingen i PwC – en gjeng hun beskriver som engasjert, inkluderende og ambisiøs. 

– Vi trår til, backer hverandre og heier hverandre frem. Det går igjen i kulturen – det er en god prestasjonskultur, men det overskygger aldri teamfølelsen og det vi får til sammen. Det er en styrke, sier hun. 

I Strategy & Operations jobber det 65 dyktige konsulenter med komplekse prosjekter i privat og offentlig sektor. De jobber side-om-side med kunden for å løse utfordringer, og er med hele veien fra strategi til gjennomføring. Da er teamene viktig.

– Når det gjelder prosjekter så er vi satt sammen i team som er gode og riktige. Det vil si at vi jobber med kollegaer som har mer eller mindre erfaring. Vi er små team med bra oppfølging som jobber tett sammen med kundene, og det er der vi leverer verdi. Vi er ikke et stort ekspertteam som forteller hverandre hva som skal gjøres. Vi står sammen og løser ting sammen, legger Henrik Vilhelmsen til, Senior Associate i PwC. 


Konsulentbransjen kan være tøff til tider. I en bransje som er prosjektbasert med høyt tempo er det derfor godt å vite at man er omringet av “caretakers”, der du har både coacher og partnere du kan løfte utfordringer til. 

– Jeg har mange faglige forbilder, og jeg jobber med folk som er flinkere enn meg – noe som er veldig utviklende. Og de folkene som er flinkere enn meg stiller opp når jeg spør. De spiller meg god og forbereder meg til møter og leveranser. Også har vi et kollegium som bryr seg om hverandre, forteller Heidi. 

Å jobbe prosjektbasert og på vegne av kunder er ingen forutsigbar arbeidshverdag. Spesielt i en bransje som strekker seg langt for å levere godt. Strategy & Operations er et varmt og godt miljø, og som nyansatt føler man seg fort som en del av alle, og ikke minst rustet til å kunne levere fra dag én. 

 – Man kan forvente å starte på et spennende prosjekt med en gang, samtidig som man får en god onboarding i PwCs “way of working”, der vi har fokus på å jobbe tett med kunder. En skulder-til-skulder tilnærming. I tillegg så får man en buddy og career coach som følger opp og sikrer faglig og personlig utvikling for de målene man setter seg, forteller Henrik. 

Å ha et godt fotfeste fra start gir utviklingsmuligheter. Og det legges ned mye ressurser for å sørge for at ansatte har spennende og utviklende prosjekter. 

– Jeg har ledere som virkelig bryr seg om meg og min utvikling, og sammen skal vi gjøre mange kule prosjekter fremover. Jeg har ytret tydelig hva jeg ønsker, og opplever å bli hørt, men blir også utfordret tilbake på hva som kan være riktig og viktig for min del, forteller han. 


Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Det er noe unikt med Strategy & Operations. Det er ingen spisse albuer, menneskene er genuint opptatt av den interne kulturen og individet sees. 

– Det er fine folk med gode verdier som jeg ser opp til. Du blir fort en del av kulturen og alle syns det er gjevt at nyansatte kommer. Folkene er vårt kvalitetsstempel, sier Heidi. 

Henrik er enig. 

– Jeg har utrolig bra kollegium – de folkene jeg møter er mennesker jeg henger med på privaten. De er også faglig dyktige. Jeg føler jeg har noe å lære av alle – uansett om det er et nivå over eller under. Også har vi har ledere som utrolig opptatt av folkene og avdelingen sin, forteller han. 


Hvor starter din PwC-reise? 

Trives du med å jobbe med forskjellige mennesker – både hos kunde og internt? Har du en analytisk tankegang og trigges du av et sterkt faglig, og ikke minst et sosialt miljø? Da er PwC Consulting en arbeidsplass å vurdere. 


Vi ser etter flere dyktige konsulenter til vår Strategy & Operations-avdeling. Er du den vi ser etter? 

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger