Ring meg
Logo PwCLogo PwCLogo PwC

PwC – teknologirådgiver og utfordrer

19/11/2021
Gå tilbake
Gå tilbake
Gå tilbake

PwC er et av verdens ledende kompetansehus. Vårt løfte er at vi skal bygge tillit i samfunnet og løse viktige problemer. Styrken i dette er våre ansatte, og rådgivningen de gir til kunder og viktige samfunnsaktører. I BizTech hjelper vi våre kunder med rådgivning på teknologi, digitalisering og IT-arkitektur.

Hva vil det si å være teknologirådgiver i PwC?


  • Du er med på  å forberede og lede kunden inn i en teknologisk transformasjon gjennom rådgivning, strategi og arkitektur. Du bidrar til å identifisere gode IT-løsninger, utarbeide målbilder og definere arkitekturprinsipper som støtter våre kunders strategi. Din kompetanse er med på å skape digitale fordeler for både virksomheter og samfunn.
  • Som aldri før har samfunnet og virksomheter fått kjenne på viktigheten av digitalisering og skyen – spesielt i 2020. Du får være med å etablere krav og arkitektur for å bruke dagens skyteknologi til å skape merverdi for våre kunder. Vi er et fagmiljø med eksperter på skytjenester og automatisering, som har jobbet med skybaserte prosjekter i både privat og offentlig sektor. Du er dermed med på å utarbeide initiell strategi, sette opp styringsmodeller og sikre felles forståelse av strategien på alle nivåer i virksomheten. Vi følger kundene våre gjennom anskaffelsesprosessen og støtter dem i gjennomføringen. Du sørger for at våre kunder investerer i riktig plattform og skyløsninger, og sikrer at de får best og mest mulig ut av valgt teknologi.
  • Du kan blant annet få jobbe med informasjonssikkerhet i store programmer og mindre prosjekter. Noen ganger er informasjonssikkerhet driveren for et initiativ hos kunden og andre ganger skal det ivaretas som en del av et større implementeringsprosjekt. Du er med å bistå kunden med kompetanse på sikkerhetsarkitektur, løsningsvalg og med kunnskapsoverføring til de som skal jobbe med dette videre.

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger
Meld interesse
  • Du får jobbe med varierte oppdrag innen IT-arkitektur for både små og store virksomheter. Disse oppdragene kan være alt fra gjennomgang av IT-strategi og utvikling av IT-målbilde, til store og tverrfaglige effektiviseringsinitiativ. Du jobber sammen med kunden for å forstå virksomheten deres, og sikrer at systemlandskapet støtter det de jobber med og kan ta dem videre.
  • Du hjelper kunder og samfunnsaktører med å jobbe mer effektivt, nå sine forretningsmål, og utnytte teknologiinvesteringer ved å jobbe sømløst med mennesker og prosesser. Det er ikke bare fokus på å levere teknologien, men verdiskapningen. Du har tett dialog med kunden for å sikre digital transformasjon slik at du er med på å muliggjøre innovasjon og skape konkurransefortrinn.
  • Du jobber tett sammen med kunden og ser at rådgivningen du gir blir til realitet. Du jobber direkte mot det strategiske nivået, så det er alltid kort vei til å jobbe med beslutningstakere. Variasjonene er store, og du er med på å skape en endring.
  • Sist, men ikke minst – kollegaene dine kommer fra en mangfoldig bakgrunn. Det inkluderer økonomer, samfunnsvitere, teknologer, programmere og markedsførere som sammen har opparbeidet seg solid kompetanse og erfaring innenfor digitale transformasjonsprosjekter. Vi har det beste utgangspunktet til å levere bærekraftige forretningsresultater, skreddersydd våre kunders individuelle behov. Og nå mangler vi bare deg til å løfte PwC til enda et nytt nivå!

Vi ser etter flere dyktige talenter til BizTech – vårt helt unike teknologimiljø, bestående av 45 dyktige teknologirådgivere og IT-spesialister.

Er du den vi ser etter?

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger

Vil du bli en del av PwC?

Se ledige stillinger