Ring meg

Vil du være med å bygge Norges sterkeste innkjøpsmiljø?

Strategisk innkjøp
Kategoristyring
Leverandørstyring
Hos oss er innkjøp en del av et større miljø hvor du jobber tverrfaglig, strategisk og helhetlig med viktige transformasjonsprosjekter!
Se stillinger
Meld interesse
Vi kontakter deg innen 48 timer

Ledige stillinger

Ønsker du mer informasjon om en av stillingene?
Meld interesse, og vi kontakter deg innen 48 timer!

Commercial

Jobber med tjenester innenfor sourcing & procurement hvor innkjøpsstrategi, kategoristyring, digital procurement, spendsanalyser m.m. er sentrale fagdisipliner.

Manager/Senior Manager Strategic Procurement

Trives du med å lede spennende strategiske innkjøpsprosjekter? Liker du å jobbe side-om-side med kundene for å finne de beste løsningene?

Les mer og meld interesse
Leder Strategisk Innkjøp

Har du erfaring med strategiske store og komplekse innkjøp fra linjen? Har du konsulent- og ledererfaring? Vil du være med å bygge Norges sterkeste innkjøpsmiljø?‍

Les mer og meld interesse
Senior Associate Procurement

Trives du med å jobbe med spennende strategiske innkjøpsprosjekter? Vil du være med å realisere mulighetene ny teknologi gir innenfor innkjøp? Motiveres du av en arbeidshverdag hvor du får stadig nye utfordringer og opplever en kontinuerlig læringskurve? Liker du å jobbe side-om-side med kunder og kollegaer for å finne de beste løsningene?

Les mer og meld interesse

Business Operations

Jobber med operasjonelle transformasjoner, verdikjedestrategi, nettverks- og logistikkoptimering, pris og lønnsomhetsoptimering, kostnadskutt, lean m.m.

No items found.

Sammen er vi problemløsere

I Commercial & Business Operationst er vi 65 dyktige konsulenter som jobber med komplekse prosjekter i privat og offentlig sektor. Vi jobber side-om-side med kunden for å løse deres viktigste utfordringer, og er med fra strategi til gjennomføring.

742
Kontorer
276.000
Ansatte
157
Land

Et sterkt kompetansehus

Vi er et mangfold av mennesker med et bredt spekter av bakgrunn, erfaring og kompetanse.
Vi hjelper kundene våre å finne bærekraftige løsninger på det som er viktig for dem.
Vi har et sterkt faglig og unikt sosialt fellesskap med utallige muligheter for utvikling.

Hvordan er det å jobbe i PwC?

Jobb med de beste konsulentene – hils på tre av dine kollegaer. 

Testimonial Image

Jeg startet i PwC rett etter studiene og har hatt en bratt læringskurve, men opplever å alltid bli tatt godt vare på og få støtte på områder jeg utvikler meg innen. Det beste med å jobbe som konsulent er den varierende hverdagen og det store fellesskapet.

Maria Meland

Senior Associate
Testimonial Image

PwC kjennetegnes av kollegaer og ledere som er engasjerte, smarte og interesserte, som jeg kan lære av og jobbe sammen med. Kollegaer som har et genuint ønske for at jeg skal lykkes som konsulent og samtidig trives i jobben.

Ragnhild Vik

Manager
Testimonial Image

Mine åtte år i PwC har vært helt topp. Hvis du er opptatt av å spille andre god og trives med samarbeid, varierte arbeidsoppgaver og komplekse problemstillinger er PwC stedet for deg.

Harald Haltvik

Senior Manager

Et fellesskap med engasjement og “drive”

Faglige utfordringer, et sosialt og inkluderende miljø og en fleksibel arbeidshverdag.

  • Kunder og prosjekt – Hos oss får du mulighet til å jobbe med samfunnsaktuelle problemstillinger og et stort spekter av fagområder og bransjer. Det gir en meningsfylt og variert hverdag – hvor vi får være med å skape reell endring og verdi i samfunnet.
  • Læring og utvikling – Menneskene våre er vår aller viktigste ressurs, og vi investerer i at alle våre ansatte skal oppleve en kontinuerlig læringskurve. Vi motiveres av å utvikle oss selv og andre.
  • Engasjement og samhold – Vi er en inkluderende gjeng hvor latteren sitter løst, det er høyt under taket og ingen spisse albuer. Felles for oss alle er et stort engasjement og et indre driv – og det tror vi gjelder deg også!
  • Ambisjoner og karriere – For oss er det viktig at du har en balansert hverdag drevet av dine ambisjoner og mål – både på jobb og privat. Vi gir deg tilliten og fleksibiliteten du trenger.

Få et innblikk i din nye hverdag

Har vi klart å overbevise deg?