Ring meg

Løsningsarkitekt

Oslo, Norge
Meld interesse
Back arrow
Tilbake til stillingene
Back arrow
Tilbake til stillingene

Liker du å diskutere tekniske detaljer med teknologer og kan oversette dem til ikke-teknologer? Vil du være med på å identifisere gode IT-løsninger, utarbeide målbilder og definere arkitekturprinsipper som støtter våre kunders strategi?‍

Våre løsningsarkitekter jobber med varierte oppdrag innen IT-arkitektur for både små og store virksomheter. Disse oppdragene kan være alt fra gjennomgang av IT-strategi og utvikling av IT-målbilde, til store og tverrfaglige effektiviseringsinitiativ. Vi jobber sammen med kundene våre for å forstå virksomheten deres, for å sikre at systemlandskapet støtter det de jobber med og kan ta dem videre.

Arbeidsoppgaver

  • Analysere eksisterende IT-arkitektur, designe målarkitektur og definere veikart
  • Vurdere tjeneste- og leveransemodeller, inkludert bruk av allmenn sky
  • Planlegge utviklings- og driftsaktiviteter, utarbeide estimater og vurdere risiko
  • Spesifisere krav til anskaffelse, vurdere tilbud og følge opp fremdrift
  • Være bindeleddet mellom DevSecOps-, økonomi- og forretningsmiljøer

Kvalifikasjoner

  • Master innen teknologi - relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Erfaring med løsnings- og programvarearkitektur, systemutvikling og programmering
  • Erfaring med å sette teknologi i et bredere perspektiv og utnytte den for å skape verdi
  • God forståelse for relevante metoder og standarder, f.eks. AWS eller Microsoft Well-Architected Framework, TOGAF 9, SCRUM, Kanban eller PRINCE2
  • God forståelse for prosjektledelse og samspillet mellom teknologi og forretning

Fordeler og goder

Vi er stolte av å kunne tilby et inkluderende faglig og sosialt arbeidsmiljø i BizTech. Vi bryr oss om de som jobber hos oss. Noen av godene du kan forvente når du begynner hos oss er:

Vi jobber sammen

I PwC er samarbeid en av kjerneverdiene våre. Vi jobber sammen; sammen med kollegaene våre, sammen med konsulenter fra andre fagområder, sammen med advokatene og revisorene våre — og sammen med kundene våre. Menneskene i PwC danner en enorm kunnskapsbase som du kan trekke på i ditt daglige arbeid. Og måten vi jobber sammen med kundene våre på gjør at vi skaper sterke relasjoner, gjensidig tillit og utvider vårt arbeidsmiljø til også å inkludere dem.

Be well, work well

Vi vet at folk som har det bra, gjør det bra på jobb. Vi tilbyr alle våre medarbeidere privat helseforsikring, som inkluderer både fysikalsk og psykologisk behandling i tillegg til diagnostikk, spesialistoppfølging og rehabilitering.

Kontinuerlig utvikling

Våre konsulenter er vår aller viktigste ressurs. Det er dere som møter kundene våre, som leverer tjenestene — og dere vi satser på. Det satses på faglig utvikling internt i alle tjenestegrupper, og du kan delta på eksterne kurs og seminarer når du ønsker for å sikre relevant og aktuelt påfyll.

Aktiv i PwC

Vi tilbyr en rekke aktiviteter gjennom PwCs bedriftslag. Vi spiller fotball sammen, vi løper sammen, vi går på toppturer og spiller squash. PwC har også avtaler med nasjonale treningssentre som gjelder for alle ansatte.

Dine interesser og dine initiativ er viktig for oss

Er det et fagområde du ser at vi trenger å jobbe mer med? Har du en idé til en tjeneste du har lyst til å teste ut? Vi tror at vi er best når vi jobber med det vi brenner for og vil legge til rette for at du selv er med på å styre hva du bruker tiden din på og hvor du legger innsatsen din.

Interessert i denne stillingen?

Du har allerede sendt en søknad på denne stillingen!

Takk! Vi kontakter deg innen 48 timer!
Noe gikk galt. Prøv igjen snart!