Ring meg

Løsningsarkitekt ERP/CRM

Oslo, Norge
Meld interesse
Back arrow
Tilbake til stillingene
Back arrow
Tilbake til stillingene

Liker du å forstå og utfordre det store bildet i en organisasjon? Liker du å oversette forretningsproblemer til tekniske løsninger innen ERP/CRM,i samarbeid med tverrfaglige team? Vil du være med på å identifisere gode IT-løsninger, utarbeide målbilder og definere arkitekturprinsipper som støtter våre kunders strategi?

Vi er en spydspiss innen ERP/CRM-arkitektur og en driver for sømløs integrasjon mellomforretning og teknologi. Vi samarbeider tett med våre kunder som deres rådgiver i både hele og deler av livsløpet fra strategi og målbilde til anskaffelse og realisering. Her skaper vi gode løsninger gjennom å knytte verdi, prosesser og teknologi til et sammenhengende og helhetlig bilde.

Arbeidsoppgaver:

  • Analysere forretningsbehov og definere forretningsstrategi
  • Analysere eksisterende IT-arkitektur, designe målarkitektur og definere veikart
  • Planlegge implementeringsaktiviteter, utarbeide estimater og vurdere risiko
  • Spesifisere krav til anskaffelse, vurdere tilbud og følge opp fremdrift
  • Samarbeide tett med andre arkitekter og være bindeledd mellom teknologi og forretning

Kvalifikasjoner:

  • Master innen økonomi og/eller teknologi - relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Erfaring med løsningsarkitektur særlig innen ERP/CRM
  • Erfaring med SAP, Oracle eller Microsoft-løsninger innen ERP/CRM eller andre forretningssystemer
  • God forståelse for relevante metoder og standarder, f.eks. TOGAF 9, SCRUM, Kanban eller PRINCE2
  • God forståelse for forretningsprosesser, prosjektledelse og teknologi

Fordeler og goder

Vi er stolte av å kunne tilby et inkluderende faglig og sosialt arbeidsmiljø i BizTech. Vi bryr oss om de som jobber hos oss. Noen av godene du kan forvente når du begynner hos oss er:

Vi jobber sammen

I PwC er samarbeid en av kjerneverdiene våre. Vi jobber sammen; sammen med kollegaene våre, sammen med konsulenter fra andre fagområder, sammen med advokatene og revisorene våre — og sammen med kundene våre. Menneskene i PwC danner en enorm kunnskapsbase som du kan trekke på i ditt daglige arbeid. Og måten vi jobber sammen med kundene våre på gjør at vi skaper sterke relasjoner, gjensidig tillit og utvider vårt arbeidsmiljø til også å inkludere dem.

Be well, work well

Vi vet at folk som har det bra, gjør det bra på jobb. Vi tilbyr alle våre medarbeidere privat helseforsikring, som inkluderer både fysikalsk og psykologisk behandling i tillegg til diagnostikk, spesialistoppfølging og rehabilitering.

Kontinuerlig utvikling

Våre konsulenter er vår aller viktigste ressurs. Det er dere som møter kundene våre, som leverer tjenestene — og dere vi satser på. Det satses på faglig utvikling internt i alle tjenestegrupper, og du kan delta på eksterne kurs og seminarer når du ønsker for å sikre relevant og aktuelt påfyll.

Aktiv i PwC

Vi tilbyr en rekke aktiviteter gjennom PwCs bedriftslag. Vi spiller fotball sammen, vi løper sammen, vi går på toppturer og spiller squash. PwC har også avtaler med nasjonale treningssentre som gjelder for alle ansatte.

Dine interesser og dine initiativ er viktig for oss

Er det et fagområde du ser at vi trenger å jobbe mer med? Har du en idé til en tjeneste du har lyst til å teste ut? Vi tror at vi er best når vi jobber med det vi brenner for og vil legge til rette for at du selv er med på å styre hva du bruker tiden din på og hvor du legger innsatsen din.

Interessert i denne stillingen?

Du har allerede sendt en søknad på denne stillingen!

Takk! Vi kontakter deg innen 48 timer!
Noe gikk galt. Prøv igjen snart!