Ring meg

Prosjektleder - digitalisering og teknologi

Oslo, Norge
Meld interesse
Back arrow
Tilbake til stillingene
Back arrow
Tilbake til stillingene

Er du en strukturert og fleksibel prosjektleder? Er du like opptatt av mennesker og samarbeid, som du er av prosesser og gode verktøy? Blir du glad av velfungerende teknologi og god dokumentasjon?

Våre prosjektledere leder prosjekter innen utvikling av applikasjoner og tjenester, anskaffelse av nye IT-løsninger og innføring av metoder og standarder i virksomheten. Vi jobber sammen med kundene våre fra strategi til innføring.Arbeidsoppgaver:

  • Kartlegge roller, ansvar og samhandling i prosjektteam/styringsgruppe/referansegrupper
  • Sikre godt samarbeid med programledere og ledergrupper
  • Definere prosesser og leveranser, vurdere risikoer og definere mitigerende tiltak
  • Monitorere fremdrift og kvalitetssikre leveranser
  • Motivere teamet og bidra til et godt arbeidsmiljø

Kvalifikasjoner:

  • Master innen teknologi og/eller ledelse - relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Erfaring med prosjektledelse innen IT og teknologi
  • Erfaring med agile prinsipper og DevOps
  • Erfaring med relevante metoder og standarder, f.eks. SCRUM, Kanban, PRINCE2, PRINCE2 Agile, SAFe, ITIL
  • God forståelse for samspillet mellom teknologi, økonomi og forretning

Fordeler og goder

Vi er stolte av å kunne tilby et inkluderende faglig og sosialt arbeidsmiljø i BizTech. Vi bryr oss om de som jobber hos oss. Noen av godene du kan forvente når du begynner hos oss er:

Vi jobber sammen

I PwC er samarbeid en av kjerneverdiene våre. Vi jobber sammen; sammen med kollegaene våre, sammen med konsulenter fra andre fagområder, sammen med advokatene og revisorene våre — og sammen med kundene våre. Menneskene i PwC danner en enorm kunnskapsbase som du kan trekke på i ditt daglige arbeid. Og måten vi jobber sammen med kundene våre på gjør at vi skaper sterke relasjoner, gjensidig tillit og utvider vårt arbeidsmiljø til også å inkludere dem.

Be well, work well

Vi vet at folk som har det bra, gjør det bra på jobb. Vi tilbyr alle våre medarbeidere privat helseforsikring, som inkluderer både fysikalsk og psykologisk behandling i tillegg til diagnostikk, spesialistoppfølging og rehabilitering.

Kontinuerlig utvikling

Våre konsulenter er vår aller viktigste ressurs. Det er dere som møter kundene våre, som leverer tjenestene — og dere vi satser på. Det satses på faglig utvikling internt i alle tjenestegrupper, og du kan delta på eksterne kurs og seminarer når du ønsker for å sikre relevant og aktuelt påfyll.

Aktiv i PwC

Vi tilbyr en rekke aktiviteter gjennom PwCs bedriftslag. Vi spiller fotball sammen, vi løper sammen, vi går på toppturer og spiller squash. PwC har også avtaler med nasjonale treningssentre som gjelder for alle ansatte.

Dine interesser og dine initiativ er viktig for oss

Er det et fagområde du ser at vi trenger å jobbe mer med? Har du en idé til en tjeneste du har lyst til å teste ut? Vi tror at vi er best når vi jobber med det vi brenner for og vil legge til rette for at du selv er med på å styre hva du bruker tiden din på og hvor du legger innsatsen din.

Interessert i denne stillingen?

Du har allerede sendt en søknad på denne stillingen!

Takk! Vi kontakter deg innen 48 timer!
Noe gikk galt. Prøv igjen snart!