20

Hvordan utvikler man en organisasjon så den fungerer også i 2040 og 2050?

Å tenke ut hvordan en stor organisasjon skal fungere i dag og i fremtiden krever mer enn et skarpt sinn – det krever mennesker som jobber sammen. Bli med oss å tenke ut hvordan fremtidens organisasjoner vil se ut.

Ledige stillinger
Muligheter i hele landet
Meld interesse
Vi kontakter deg innen 48 timer

Stillingsannonser

Muligheter i hele landet

Organisasjonsutvikling

Økt konkurranse, ny teknologi og endrede kundebehov stiller nye krav til norske virksomheter.

 • Du vil jobbe tett med våre kunder i å utvikle deres organisasjon og ansatte, hvor du sikrer at kunde- og medarbeideropplevelsen står i sentrum.
Meld interesse
HR Strategi, Transformasjon og Teknologi

HR-funksjonen er i stadig utvikling - både med tanke på strategisk fokus og egen innflytelse i organisasjonen, hvordan de setter medarbeiderne i sentrum og hvordan de utnytter de teknologiske mulighetene som er tilgjengelige for dem.

 • Du hjelper kundene med å vurdere modenheten i dagens HR-organisasjon, og utarbeider ny strategisk retning for HR-funksjonen.  
 • Du spiller en viktig rolle i å hjelpe våre kunder og skape innovative driftsmodeller, prosesser, systemer og roller innenfor HR-området.
 • Du bistår i vurderingen av behovet for fornyelse av HR-teknologi porteføljen og hjelper kundene på veien fra behov til implementerte systemer.
Meld interesse
Kultur- og ledelsesutvikling

Å bygge fremtidens organisasjon handler også om å utvikle ledere – at de evner å gå fra strategi til handling, jobbe mer agilt, øke gjennomføringsevnen og lede på tvers av generasjoner og organisatoriske linjer.

 • Du spiller en avgjørende rolle i å få våre kunder til å lykkes med dette gjennom blant annet å designe strategiske kulturbyggende ledelsesutviklingsløp og  jobbe med ledergruppeutvikling.
Meld interesse
Mangfold og inkludering

En organisasjon som har en kultur for inkludering og mangfold vil øke verdiskapingen gjennom å ha flere personer med ulik bakgrunn, perspektiver og kompetanse som kan komplimentere og utfordre hverandre.

 • Du bistår kundene våre med å definere langsiktige mål for inkludering - og mangfold i alle lag i organisasjonen.
 • Du hjelper kundene med å utarbeide handlingsplaner for å nå disse målene og hjelper organisasjonen med å skape varig kulturendring.

Meld interesse
Workforce strategy & Talent management

Virksomheter med et godt overblikk har de beste forutsetninger til å ha fokus på det som er viktig – gjerne med en sammensetning av riktig arbeidsstyrke.

 • Du vil hjelpe våre kunder med å etablere prosesser som utvikler de ansatte og bygge talenter. 
 • Du vil utfordre kunden til å tenke nytt innenfor performance management og talent management, slik at de lykkes med å realisere sine strategier og jobbe i en felles retning.
Meld interesse
Learning & development

Å bygge fremtidens organisasjon handler blant annet om å utvikle virksomhetens kompetanse.

 • I P&O hjelper du våre kunder med nettopp dette – hvordan de kan tenke nytt for å stå i dagens endringer, og møte fremtidens utfordringer. 
 • Du utfordrer kunden til å tenke nytt rundt læringsteknologi, og bruker din kompetanse til å utvikle spennende prosesser når det kommer til læring i organisasjonen.
Meld interesse
Bli en del av våre kontorer i disse byene

Organisasjoner endres kontinuerlig

Vi tror at mening er den sterkeste drivkraften for å mobilisere organisasjoner og medarbeidere. 

Derfor jobber vi tett med kunden for å sette en kurs – og ruste dem for en verden i kontinuerlig endring – gjennom transformasjon, strategi og utvikling

I People & Organisation ser vi etter deg som liker å skape nye ting og som motiveres av komplekse utviklingsoppdrag. Du har verdier og kunnskap som vil tjene oss og kundene, har tankesettet som en gründer og tør å utfordre hvordan fremtidens organisasjon vil se ut. 

Hva er viktig for deg?

I P&O legger vi vekt på:

 • Fokus på mening – Du vil bidra til å utvikle medarbeidere og virksomheter som vil lære, fornye og tilpasse seg raskere enn før.
 • Mangfold og tankesett – Vi tror at de beste organisasjonene består av godt mangfold og spennende tankesett, som bidrar til dynamikk og styrke.
 • Fleksibilitet som fordel – Hos oss er det utømmelige muligheter og mange fagveier å gå, der du kan forme og påvirke din egen vei.
 • Egenutvikling og fagutvikling – Vi legger vekt på samhandling, involvering og deling – i et spennende og mangfoldig fagmiljø.

Vi veileder og utvikler mennesker og organisasjoner

Vi er 130 rådgivere i Norge som er spesialisert innen HR, kultur, ledelse og organisasjonsutvikling.

Vi ble kåret til ALM Vanguard-leder innen HR Consulting i 2021.

Vi har hjulpet 76% av Global Fortune 500-selskapene de siste to årene.

Hvordan er det å jobbe i PwC?

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. "

Lorem Ipsum
Director

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. "

Lorem Ipsum
Director

Hvordan ser vår organisasjon ut?

Bli litt bedre kjent med P&O

Vil du bli med å bygge fremtidens organisasjon?

Se stillinger
Meld interesse
Vi kontakter deg innen 48 timer